Tillbaka Igen.

Är visst ett tag sen sen sist nu. Men jag har haft fullt upp och det har hänt en massa tråkiga saker som gör att jag varken velat eller haft ork och tid till att blogga. Men nu är jag tillbaka i Halmstad och har massor av tid över.
Kan inte dela med mig av det tråkiga som hänt men en sak som jag är lite smått irriterad över är att mitt planerade Au Pair år som skulle börjat i september om jag hittat familj i tid vill säga inte kommer att kunna ske. Idag har jag nämligen varit och satt in första delen av min tandställning som kommer att sitta i min käft ett år framåt nu. Åker jag iväg till USA med den så kommer det att lägga sig lååångt över min budget så ja det får vänta ett tag och jag är fast här i sverige ett år till. Shit vad positiv jag låter men hade sett fram emot så mycket att får komma iväg....Nu är det bara att börja planera om i mina planer...

Men helt negativ ska jag ju inte vara. Två och enhalv vecka kvar tills jag åker iväg till Turkiet igen =)<3 Och idag har jag shoppat lite grejer till resan. Kan inte riktigt förstå att om 3 veckor sitter jag i det underbara land igen med min vackra tågräls som lyser upp hela mitt ansikte...Haha ne nu ska jag inte vara sån kommer ju äntligen få raka tänder. Önskar bara att de hade lyssnat på oss och gett mig den för flera år sedan men man kan ju inte få allt här i världen.

Ja har väl inte så mycket att skriva om just nu. Kan visa lite bilder från helgen då jag och mina vänner gick Trajet. Hur jag ska förklara det vet jag inte riktigt. Men ja vi är ju bönder innerst inne så då roar vi oss med att gå en runda i skogen på 11?km mer exakt och har massa stationer påvägen och gärna utklädda, Gudinnor var vårt tema. Kan väl erkänna att vi inte var speciellt superbra då vi kom på plats 144 av 150 men roligt hade vi och det är ju det som räknas=).









Är du redo?

   
Nedräkningen har börjat. Är du redo?

Inom ett par veckor lämnar du vardagen här hemma för att njuta av Fritidsresors soldränkta värld i Turkiet, fylld av nya upplevelser och skön avkoppling.


Klart som fan att jag är redo=D Kan inte bli mer redo. Det här mejlet var precis vad jag behövde nu. Haft ännu en jobbig natt.
Min älskade mami kom och hämtade hem mig i tisdags. Hon hade även med sig cola. Så underbar är hon<3. Eftersom jag trodde min magsjuka hade blivit lite bättre igår så åkte jag ner till lägenheten igen för jag måste verkligen gå till praktiken. Men ne inatt så blev det värre igen. Blir galen på detta. Och stackars de andra som jag bor med. Aja nu har jag inte spytt sen kl 5 imorse och jag tänker inte äta nått heller. Imon är min sista dag på denna praktikplatsen så hur jag än mår måste jag dra mig dit. Det känns så sjukt dumt för jag har varit sjuk mer än hälften men men sånt är livet.

Aja nu när jag gick upp och gick igenom mina mejl så fick jag det ovanstående från fritidsresor som vi ska resa med till Turkiet. Fick sån glädje som spreds igenom mig att jag börjar fundera på om det är nån sjukdom jag har. Kan man va såhär lycklig över att åka iväg?  Haha jag kan nog det iaf. Igår var det väldigt nära att vi avbokade resan. Lisa och Julia skulle inte få ledigt. Jag började planera att åka själv ist men kom på att jag inte har någon att bo hos i Stockholm en natt eftersom det är därifrån vi flyger. Lite senare när jag blivit arg, ledsen och suttit i min ensamhet och sagt massa skit om min skola så ringer Julia och säger att vi inte ska avboka=) Resan blir alltså av. Tur det. Tanken på att vi snart ska åka dit ger mig motivation att ta tag i det sista i skolan nu(Y)....

Vädret nu de senaste dagarna har ju varit nått så Sjukt underbara. Känns jättekul nu när jag är sjuk. Vill bara åka till stranden och sitta där från morgon tillkväll. Förra året vid den här tiden hade jag, Cilla och Frida våra grillkvällar på stranden. Saknar det<3

Ha en bra dag i solen och njut lite av våren år mig med =)

Om exakt en månad åker vi=)

Rädda mig!!!

Rädda mig från denna dag.
Jag kan inte förstå varför jag är sjuk HELA tiden. Min praktikplats börjar nog fundera. Men jag har varit uppe och spytt hela natten och kan inte röra mig nu för jag mår så dåligt. Då kan jag ju inte gå till praktiken.
Magsjuka är bland det värsta jag vet och det ända jag gör då är att tycka synd om mig själv x). Jag har sovit nästan hela dagen och försökt få någon att komma hem med cola och ben and jerrys tillmig..Men ingen kan :/
Jag vill åka hem till min mami så hon kan ta hand om mig. Haha. Men det är inte kul att ligga här i lägenheten och inte kunna röra sig. Sen att vi för tillfället är 4 pers som bor är gör ju inte saken bättre. Tur att de jobbar ikväll alla tre. även om jag hade blivit glad om nån av dem hade kommit hem med cola till mig:P haha jävla tjat om cola men det är det enda jag kan få i mig tror jag. Börjar bli lite hungrig även fast jag vet att jag ine kommer få behålla det så jag är inte speciellt sugen på något. Men nu har jag inte ätit sen igår eftermiddag.
Att det är helt underbart väder ute också gör inte saken bättre. Shiit vad positiv jag är....Vill ha skjuts hem till mamma sen en cola och glass framför mig såblir allt super(Y) men det kan jag ju drömma om....
Så nu ska jag nog sova lite till så denna dagen går över fort.


Jag lever.

Har bara varit väldigt upptagen. Eller så har jag bara inte orkat ta mig tid till att skriva. ;)
Dagarna som gått nu så har jag varit sjuk, haft lite praktik, sytt kläder till Trajet och fyllt år.
Praktiken är helt okej men tro det eller ej men jag saknar skolan. Haha tror dock inte jag kommer säga samma sak om tre veckor då jag är tbx i skolan....
Frisk har jag blivit också Äntligen. Jag klarar verkligen inte av att vara sjuk. Det är ju äckligt tråkigt.
Jaja i helgen har jag haft fullt upp igen. Fredags var jag med Maria som jag inte träffat på länge. Hann även med kalas hos kusinen som fyllde år. Lördags hade jag kalas hos pappa för den delen av släkten sen började jag på min klänning till Trajet och efter det körde jag bil i princip hela natten(Y). Party i bilen=) Åkte till nån fest i ödemarken som enligt mig sög. Men aa var väl lite negativ kanske...Började min födelsedag med att köra till ett ställe jag inte hade så stor lust att spendera min lördagskväll på;) Efter ett tag insåg mina vänner också att det inte var roligt där. Så vi åkte vidare. Hamnade på en mack i Torup för att möta Lisas mamma som skulle hämta henne där för hon skulle vidare till Halmstad. Men vi kom lite tidigare så vi partajade där ett tag. hahah Vi hittar alltid sätt att roa oss på. När vi tankat, dansat, skämt ut oss lite och Lisa åkt iväg så fortsatte jag Ida och Carro partyt i bilen och begav oss till David. Så början på min födelsedag blev inte så mkt fjasko som jag trodde den skulle bli:P
Söndags gick jag upp tidigt för att förbereda ännu ett kalas fast denna gången för mammas del av släkten=) Men då hade min bror och hans flickvän blivit sjuka så vi åkte till min syster och firade mig där ist=)
Sen skulle jag igentligen åkt till Halmstad men hade verkligen inte lust så jag stannade hemma och grillade med mami och bror ist=)
Idag har jag haft praktik igen. Efter det åkte jag inte till stan en snabbis. Träffade Lisa och köpte lite födelsedagspresenter. Hade mer än gärna behållt dom själv men det kan jag ju inte:P
Nu ska jag städa och grejja lite. Sen ska jag dega ner mig i soffan och kolla på New moon som jag fick i helgen=)
Fick endel annat också =) Supertack för allt=)


Jag i lördags.


Lisa och Ida på macken.


Fick denhära av min kusin och hennes pojkvän. Så söta=) En partykorg
fylld med cider, tanborstar, varma koppen och plåster mm x) dom tänkte på
allt. Fins kort också med massa bilder på mig när jag var liten och söt...
(kan diskuteras, min stil var väl inte den bästa)


Tisdag.

Skulle ha börjat min praktik idag. Men precis vad jag var rädd för så mådde jag skitdåligt när jag vaknade idag. Så det var bara att ringa och sjukanmäla sig. Det känns så sjukt dumt att göra det första dagen men vad gör man.
Pga att jag suttit inne nu hela dagen så är mitt humör inte på topp. Inte arg eller nått utan bara nere. Hade det inte regnat hade jag dränkt mig i kläder och gått en låång runda på stranden. Får bli en annan dag.

Idag kan minsta lilla steg utanför dörren göra mig lite gladare. Vårt kylskåp är tomt så jag och Lisa fick bege oss till Maxi för att införskaffa oss lite mat. Påvägen dit pratade Lisa om att hon var tvungen att byta till sommardäck då tiden för vinterdäck gått ut. När vi kommer ut från affären står för det första halva bilen utanför parkeringsrutan för att handbromsen inte var i, tur att det bara var halva. Jo och då med vinterdäck. Vem står då parkerad jämte? Jo Polisen. Nervöst kollar vi på varran, hoppar in i bilen och åker iväg lite försiktikt, glada över att de inte gjort något.

Nu sitter jag hemma igen med ett tungt huvud:S Behöver vila lite tror jag. Sen måste jag ner till tvätten. Inte sådär jättelockande direkt. Har man inga rena kläder så har man inte.


Härlig helg med grillning och 18årsfirande.

Jag har haft en jättebra helg. Vårkänslor på topp och vi har firat Ida som fyllde 18 i fredags.
I fredags var det inte meningen att vi skulle göra nått spec. Men Ingen hade nått för sig så vi va hemma hos Lisa med härliga vänner och spelade förfestspelet. Som förövrigt tog 2 timmarx) Förfest var det. Ja efter det hände det väl inget direkt men trevligt hade vi.

Hela lördagen hade jag och min brors flickvän Johanna planerat väl och hade fullt upp med tårtbakning, handla mat till kvällens grillning och sy en kjol:P Jag hade inget att ha på mig och hade sett en kjol jag ville ha så vi sydde en. Tur att jag hade Johanna som kunde hjälpa mig när jag sytt fel och ena sömmen var utanpå en den andra inuti...Vet ärligt talat inte vad jag gjort för felx) Jag tyckte jag hade gjort så rätt!
Tårtan blev iaf bra.
När vi var klara med allt åkte vi upp till Lisa för att börja med maten och starta grillen. Vädret var helt underbart och det kändes verkligen att våren var här när vi stod ute vid grillen och drack god bål=)
Senare dansade vi loss som galningar och försökte spela twister vilket gick sådärbra. Efter det kom bror och hans kompis för att hämta mig och Johanna. Skulle åka hem men stannade i rondellen för att hälsa på vår vän Kaninen och sen hade jag och Johanna vår roligaste bilresa någonsin till Värnamo och Mcdonalds. Ja riktigt roligt hade vi så tack för den här helgen=)

Söndagen började dock tråkigt så vi fick åka till Jönköping men det är inget jag behöver ta upp här.
Sen blev det en lugn söndagskväll hemma=)

Idag har jag inte gjort så mycket. Plockat iorning lite på mitt rum hos mamma och sen tog jag tåget ner hit till Halmstad. Nu sitter jag här och håller på att bli sjuk tror jag. Får dock verkligen inte bli det då jag börjar min praktik på Lindex imon. Ser faktiskt fram emot det och vill verkligen inte sjukanmäla mig första dagen så nu ska jag sova. Men först lite bilder från Lördag.


Ida och Jag.

Grillning=)

Ida med tårtan jag bakade:P

Jag och Johanna mitt uppe i ett lite experiment.

Ja lite senare.

Jag och kaninen=)

Johanna och Kanin=)


Fredag =)

Det gick riktigt bra på jobbet igår=)..Det var mycket folk så det va kul och tiden gick fort så helt plötsligt var klockan två. Var inte hos Lisa förens runt halv 3. Fast vi är nattmänniskor så det gjorde inte så mycket.
Känns skönt att vara ledig idag med. Första gången jag känner mig ledig på jag vet inte hur länge, även fast jag inte jobbat så mycket :S. Aja har varit och handlat med Lisa nu. Fixat lite saker tills imon då vi ska fira Ida som fyller 18 idag! Grattis igen.=) Det märks att det är en röd dag för ALLA var och handlade...Perfekt när jag fortfarande går runt i pyjamas (Y). Det är det positiva med att bo i en håla. Ingen märker skillnad x).

Om en stund kommer Johanna. Och ikväll ska jag baka tårta. Jag och Lisa kunde inte bestämma om vi skulle göra paj eller tårta till Ida så vi ska tävla(Y) Lisa gör paj och jag tårta.
Får se hur det slutar.

Ne nu borde jag hoppa in i duschen och sen fixa lite saker. Ha en härlig fredag=)!!
Ida och jag.

Hemma hos mami.

Praktiken igår gick super ännu en gång (Y). Sista dagen och jag var på topphumör vilket jag varit de senaste dagarna nu. På frukosten kom Hotellchefen upp med en låda påskägg. Till och med jag som är praktikant/halvt anställd fick med mig ett hem(Y)....
Fick sluta tidigare sen också. Tur att jag har kontakter så jag kunde åka bil ist för tåget.
Umgicks lite med min älskade syster och hennes underbara söner. Kusinen va också med=).

Idag har jag fått liiten sovmorgon..eller bara till nio men ändå..Skulle iväg till frisören så nu är mitt hår Äntligen ljusare=) Snart kan jag sätta i mitt löshår med...Efter det stod tandläkaren på schemat..Gick väl bra;) Snart kommer jag ha en tandställning som lyser upp hela munnen men vill man ha fina tänder så...

Så nu sitter jag här med äckligt lack i munnen och får inte äta på två timmar. Jobbigt när jag bara har ätit ett knäckebröd idag.

Fick veta igår att jag är ledig hela helgen för vi ska ha stängt:P. Det blir att jobba ikväll ist men det tackar jag inte nej till. Efter det ska jag hem till Lisa för hon vågar inte sova själv.
Får väl planera lite vad vi kan hitta på på lördag. Ida fyller 18 imon och i den här hålan finns det inte mycket att göra. Men det har aldrig hindrat oss att ha sjukt kul.

Ha en bra torsdag.
 
Är lite sugen på at grilla.


RSS 2.0