När ska jag lära mig...

Att jag inte ska dela med mig av mina glada nyheter Innan de inträffat. Mitt flyt försvann lika fort som jag fått det. I söndags vaknade jag upp och kände att jag hade en dålig söndag framför mig och jo det blev den. Först ringer min syster och ber om ursäkt och säger att jag inte kan köpa bilen. Varför hon bad om ursäkt förstår jag inte det var ju inte hennes fel att jag inte kunde ta den. Sen fortsatte dagen att vara kass. Men det tänker jag inte ta upp här. Kan ju säga att jag Hatar folks syn på pengar, hade jag inte haft de planer jag haft hade jag inte brytt mig ett dugg om pengar, Att folk är otrevliga och negativa mot helt oskyldiga personer klarar jag inte heller av. Söndagen var inte min dag kan jag ju säga iaf.

Så nu har jag ingen bil, så hur jag ska ta mig till jobbet vet jag inte. Eller idag får jag ha mammas bil men den kan jag ju inte sno varje dag. Så just nu försöker jag och mina snälla nära och kära hitta en bil till mig. Men hur det ska lösa sig utan pengar vet jag inte heller. Och Nej jag tänker inte hoppa över turkiet för att köpa bil, lite oansvarig måste väl jag med få vara. För jag behöver verkligen komma bort.

Just nu sitter jag hemma och väntar på att min chef ska ringa mig och säga att jag ska jobba, men än så länge har min telefon varit tyst så får se vad som händer, jag känner för att få ett nattjobb. Hoppas Hoppas.

Jo just det tatuerade mig ju igår med:P Det blev inte som jag tänkt från början men jag blev nöjd och det ser bra ut :) det jobbiga är att jag nu inte kan sova hur jag vill men nån vecka kan jag ju stå ut:P Bild får jag lägga upp senare, vågar inte koppla in telefonen i datorn nu ifall han skulle ringa om jobb.

Ne det var ju ett trevlig inlägg jag fick ihop, men känner ett behov av att prata av mig och eftersom alla är i skolan eller på jobbet så hamnar jag här. Men nu ska jag ta tag i lite saker här hemma och hålla tummarna för att jag får jobba natt denna veckan.

Nu går allt som jag vill :D

Faan va bra allt går nu :) Hoppas det håller sig så med:P

Jobbintervjun jag skulle på i onsdags slutade med att jag fick åka och jobba direkt (Y).
Ringde på förmiddagen. "Jaa just det Axelsson, skynda dig hit så vi får träffa dig så får du börja direkt" Jaha tänkte jag, slängde på mig kläder och körde som en biltjuv dit. Förövrigt så är det inte så lätt att skynda sig till ett ställe man inte hittar till.
Han skrev in mig i datorn och skickade iväg mig för att hämta arbetskläder och sen åka till jobbet! Det tackar jag ju inte nej till :P
Ett litet problem uppstod dock. Lätt att ta sig till de olika arbetsplatserna utan bil. Kan ju inte sno mammas eller pappas varje dag.

Men jo då ringde syster idag=) "Emelie vill du ha en röd golf? 3000 och du kan betala när du få din lön". Ja det tackar jag ju inte heller nej till. Vill hem och hämta den NU!

Så jag nu har jag min första egna bil :D Lycklig är jag. Det höjde mitt humör några grader. Är nämligen i Halmstad. Och jo jag var lite nere innan, men endast för att min vänner ska ut och festa och jag sitter ensam i Julias lägenhet för hon har praktik ikväll....Men nu är jag glad:D

Ta tåget hem tidigt imon för ska bege mig till Boda borg:P var ett par år sen så ska bli kul=) Nej vi kommer Aldrig växa upp.

På måndag tatuerar jag mig sen blir det jobb igen :) och snart, snart ska vi boka resan till turkiet som ska ske i oktober:D

Ja allt går enligt min väg nu.
Nu ska jag tjocka i mig chips och ha one tree hill maraton en stund tror jag.


Hos Julia:)

Sitter hemma hos Julia i underbara Halmstad. Att det är Höst, HÖST??? I Augusti? kallt som fan och spöregnar konstant gör inte mig så mycket förtillfället. Är på väldigt bra humör idag. Har en sån dag då jag inte riktigt kan sluta le:) Inget spec som hänt men får alltid en bra känsla när jag åker ner hit.
Det enda negativa idag är att när jag öppnade mitt lönebesked så såg jag att jag räknat med förmycket lön:/ Så det får bli en tråkig tid för mig. Eller tråkig behöver den ju inte bli men kan inte göra nått som kostar pengar. Surt att vi planerat och åka till boda borg i helgen. Och får även bli en riktigt billig resa till Turkiet. Kan iof fixa billigt boende men ne jag vill bo på hotell med Julia och få den riktiga semesterkänslan. Gärna All inclusive så vi kan dricka goda drinkar hela dagarna :) Får väl se hur det blir med den saken dit ska jag iaf!

Ja vad har hänt annars i dag då i mitt arbetslösa liv. Jo Ringt ett samtal som pappa tipsat mig om. Tur att pappa har vänner :) haha Ska ringa tbx imon så ska jag åka dit och skriva in mig på deras bemaningsföretag (Y). Så borde nog sätta fart och skriva ett cv nu, känns som att jag borde ha med mig det dit:P

Sen grunden till min positiva inställning idag, åkte jag ju ner till Halmstad. Har bara tagit det lugnt. Letat resor, blev överlyckliga när vi hittade ett jättebilligt med all inclusive men tro fan att det va norska pengar....sen hittade vi även hotell som kostade 39 kr per natt och uppåt. Lite misstänksamma blev vi då. Till slut blev jag så stressad av att inte hitta nått bra att jag gav upp. Måste hitta nått snart vill ha allt bokat nu!
Så ist fick jag ett ryck och började städa Julias kylskåp. Det var det i stort behov av kan jag lova :P Tur att du har mig gumman:). Sitter nu och kolla på fångarna på fortet och ska strax börja med maten:P


Julia & jag i turkiet för ett par månader sen. Snart
är vi tillbaka igen :D


Livet som arbetslös...

...har börjat.H.lvete vad tråkigt det är att vara arbetslös. Inne på trejde dagen nu och håller redan på att planera hur jag bäst springer in i en vägg utan att det gör Föör ont eller hur jag sparkar sönder nått utan att mamma märker:P Ne jag ska inte klaga. Det är jag själv som satt mig i denna sittsen genom att säga upp mig och inte ringa runt riktigt så många samtal som mamma hoppats på eller gått till arbetsförmedlingen som mamma och pappa tjatat om i månader nu. Förlåt! Jag ska.

Vad har jag gjort idag då? Vid nio ringde telefonen. Vadfaan tänkte jag. Men självklart var det min underbara syster som ville äta frukost med mig:) Så kunde inte vara tjurig länge. Snällt av henne att få upp mig i tid så jag kan ta tag i mitt liv.

Så ja långt borde jag ju kommit då kan man tro. Men Icke. Följde med henne hem, hjälpte henne lite hemma innan jag åkte tillbaka hem till mig för att laga mat till min lata bror för att sen köra han till skolan. När jag kom hem igen och mamma säger: Och hur många samtal har Emelie ringt idag? Jossas fel sa jag då och gick och la mig x) Haha Förlåt igen mamma jag Ska ringa.

Så nu har jag legat i sängen och tänkt/sovit och tyckt synd om mig själv. Som tur va så ringde Julia innan jag hann fullfölja min plan jag planerat för stunden. Nämligen Dra ut tandställningen själv för att sen på torsdag när min lön kommit åkt utomlands för att leta jobb:) Hade nog gått super men nu ringde Julia ist:) Får en lön imon med:) Så när jag hämtat ut den sätter jag mig på tåget ner till Halmstad och stannar där fram till helgen :) Och ja jag skaa söka jobb. Eftersom alla andra har jobb och skolan så har jag gott om tid till att grejja med det ;)

Aa livet som arbetslös är väl inte så farligt. Nej nu ljög jag. Men utan mina vänner hade jag fått panik. Hade nog inte heller haft några tänder eller min högerfot kvar efter försök att plocka bort tandställningen själv eller försöka få ut lite frustration genom att sparka sönder en sten eller nått:P

Ne nu ska jag storsäda mitt rum sen packa ihop lite saker=)

Vad ett litet sms kan göra.

Att så aktiv jag är här, men har haft fullt upp med jobb och umgås med vänner=). Nu sitter jag är på jobbet, har denna + två dagar kvar:/ lite sorgligt. Och vad jag ska göra sen har jag ingen aning om.....

Händer inte allt för mycket på jobbet denna veckan:/ är väl ingen som vågar komma till smålandsstenar efter allt som försigår just nu. skottlossning,brinnande bilar och poliser som vaktar alla vägarna är väl full normalt......
Inte så kanske. Men nyfikna är folk.
Även om det inte är för mycket folk nu så kommer jag sakna att gå hit varje dag. Kommer kännas konstigt

Till rubriken. De senaste dagarna har jag känt mig jättenere:S Är väl kanske delvis för att jag börja få lite panikångest över att jag inte har nått jobb och behöver få ihop 20-40 000 på 7 månader.....Men det får lösa sig.
Men så på jobbet nu dom första timmarna har mitt humör börjat gå uppåt. och när jag fick ett sms från en person jag saknar nått sjukt mkt så blev jag helt plötsligt på väldigt bra humör. Att det nu är sjukt långt mellan oss är en annan femma men ett litet sms kan göra mycket=)Patetisk kan jag höra en viss vän säga men nej det är jag inte :P

Jahopp detvar det vettiga jag kunde skriva för att fördriva min tid:P Får se vad som händer efter jobbet. Hela samhället kommer vara ute och åka för att få minsta lilla skymt av vad som händer, får se om jag kommer iväg till Värnamo för att boka tatueringstid =)


Tidsfördriv

Sitter på jobbet, har 30 min kvar sen slutar jag :P. Har varit fruktansvärt lugnt på jobbet idag. Inte många själar som har behövt min hjälp....
Ska bege mig till Ullared med några vänner sen, om dom kommer ihåg att hämta mig vill säga:P

Efter det ska jag nog hem och sova tror jag. Jobbade på bion igår så slutade vid elva. Normala människor hade väl åkt hem för att sova då när man jobbar kl 9 dan efter. Men nej inte jag. Måste ju umgås med mina vänner. Och när jag ändå har mina sovproblem så kan jag ju umgås med dom hela nätterna. Eller aa halva brukar det bli. Så när jag hade kört hem dom vid 2? så åkte jag hem för att börja städa. Inte fullt så normalt att städa vid den tiden på dygnet. Kände dock efter ett tag att jag va ganska trött sådär 4 timmar innan jag skulle gå upp igen.
Men av nån skum anledning som jag inte lyckats klura ut så är jag alltid piggare och har lättare för att komma upp om jag inte sover många timmar. Men för att va på den säkra sidan så la jag mig på fel håll i sängen med telefonen på andra sidan rummet.
Och jo upp kom jag. Pigg och på bra humör kom jag iväg till jobbet:)

Nu ska jag börja plocka iordning här sen åker vi om 20 min :)


Mitt liv är bra. Snart ska jag göra det ännu bättre.
Ska bara komma på hur!


Kan inte försrstå...

Varför jag är så dum mot mig själv?...

Är man en sån rastlös och reseälskande person som jag är och precis tagit stundenten så vill man inget hellre än att sätta sig på ett plan och flyga jorden runt=). Men då krävs det ju dock att man har lite pengar för att ha den möjligheten. Så i sommar har jag (eller gör fortfarande, sommaren är ju inte slut riktigt än:) även om det känns så) jobbat som turistvärdinna. Trivs jättebra med det men eftersom det är ett säsongsjobb så stänger vi igen om två veckor. Så vad ska jag göra då? Jo INGEN ANING.....

Just nu vill jag åka till mitt Älskade Turkiet. Där förövrigt Julia fortfarande befinner sig efter att ha varit där i två veckor. Bara en vecka kvar =) AVIS! Och att Lisa har varit i Spanien en vecka är jag ju inte heller alls avundsjuk på:P!! Ja i princip ALLA har varit utomlands i sommar. Fast jag ska ju inte klaga jag va ju utomlands innan sommarn:P Men nu känner jag ett STARKT behov av det igen. Att sola, bada och leka nördig turist hela dagarna och dansa hela nätterna saknar jag=)

Ja och vad gör jag åt detta då? Jo jag läser massor av bloggar som handlar om Au Pair jobb (vill sjukt gärna göra det), folk som är iväg på semester typ Varje månad och folk som bor i Turkiet och sitter och letar sista minuten (även om det inte är sista minuten jag kommer ta) Det gör ju inte alls att min längtan efter det gör så att det gör ont i hela kroppen.

Så när jag får min nästa lön vilket är när jag har blivit arbetslös så ska jag slösa upp den på en resa till Alanya!=D Jättesmart kan man ju tycka eftersom jag inte har nått jobb till hösten. Men vafan, det löser sig:DShiiiit.

Nu blev det ett sånt litet uppehåll igen, men som sagt skriver bara när jag känner ett behov av det(Y)

Vad jag gör nu för tiden är att jag jobbar för fullt. Pengar rullar IN :D. Och eftersom jag inte klarar av att vara en dag utan mina vänner så har jag dom senaste två veckorna inte sovit spec mycket. En måttligt glad mamma hade jag eftersom mitt rum har sett ut som tredje världskriget sen i söndags då jag lite udda kom hem runt 9? efter att festat och sovit i 3? timmar(Y) Pigg som jag va då bestämde jag mig för att börja måla min garderob. Bra blev det men kläderna som jag slängt ut äver heeeela golvet låg kvar tills igår.
"Emelie, varför tar du inte en dag till att bara få ordning och vara lite själv ist för att umgås med dina Vänner Varje dag när du har endel att göra" var mammas kommentar på detta.
Ja det hade jag frågat mig själv också hela veckan. Svaret på det är att jag Behööver mina vänner. Klarar mig inte annars.
Men igår så tog jag mod till mig att ha en egendag x) Eller ja familjedag blev det väl. Hade iaf inga av alla mina Vänner/inneboende springande hos mig:( ;) Men ja en dag klarade jag mig utan dom även om jag fick mitt vanliga SjuuuktTröttMenRastLöshumör när jag skulle sova. Men jo somnade gjorde jag.
Och sen då. Anledning till SHiiiit. Jo när man jobbar som tursitvärdinna och dessutom är den ENDA på jobbet för tillfället då SKA man komma i tid. Alltså helst 10 i 9. När vaknar jag? Jo 09.18!!!!! Gaaah blir galen på mig själv. Slutsatts: När jag har mina vänner hos mig halva nätterna och får sova hälften så mycket som jag gör när jag är själv. DÅ kommer jag i tid. Men sen när jag ska ta mig en dag för att sova ikapp och bli av med liten del av min överenergi vad händer då? Jo då försover man sig och får ÄNNU mer överenergi för man FLyger upp ur sängen. Så nu sitter jag här på jobbet, (gjorde iordning mig på tio min) Grym är jag! och är fruktansvärt pigg(Y) =)

RSS 2.0