Ny start

Sådär nu har jag påbörjat mitt nya liv;)
Tanken var att efter jag slutade på mitt förra jobb i torsdag skulle ta en veckas semester. Bara Tänka på mig själv och försöka komma på bättre humör. Men det behövde jag inte en hel vecka till...
I fredags ringde nämligen min faster som jobbar på dagis och var överlycklig att jag kommit med i vikariebanken och sa att dom ville ha mig idag. Så idag har jag jobbat min första dag på dagis och Ååå vad jag trivs att jobba med barn, så undebara dom är.
Imon är jag ledig så då har jag tid att rensa upp här hemma. Ser ut som en Katastrof för jag och mamma har börjat rensa på all skit vi äger...Sen blir det jobb på torsdag igen och nu ringde telefonen, dom vill ha mig i köket också, så ska upp dit imon en snabbis för att kolla igenom allt =) Det här blir ju bara bättre och bättre. Känner en stor lättnad nu...

Nu väntar jag på att mamma ska ringa och säga att min bil gått igenom besiktningen så att jag kan börja köra runt i den =)

Får nog ta mig en powernap nu och ta städningen sen lite snabbt innan mamma kommer hem så hon blir glad. Så är livet som "vuxen" hemmaboende. :P

Back on track!

Nu har jag tid över som jag måste fördriva:)
Har haft ett par jobbiga veckor där jag haft nått konstigt deppigt humör. Jag har gått runt i min egna lilla bubbla och hatat i princip Allt. Sådär jobbigt när allt känns surt och man känner sig fast utan nån lösning. Men nu har jag Äntligen kommit ur det och allt börjar vända...=)

Ska strax bege mig iväg till jobbet, jag och min onda bula i pannan jag fått efter att ha nockat en maskin på jobbet igår...Hur jag lyckas med det finns det inga bra svar på.
Nu är det min sista vecka på detta jobbet så jag har bara idag sen två dagar till. Har nämligen fått jobb på skolorna här runt omkring:) Sådär lagom nu när jag väl fått tag i en egen bil och kan ta mig runt.

Ja sen blir det ingen Turkietresa nu heller. Ingen resa överhuvudtaget så får se när och vart jag åker nästa gång. Hoppas på snart. Jag allt planerat till nästa höst. Först jobba ihop pengar här, sen åka till Kos på barutbildning och efter det jobba i Turkiet. Men icke sa vi. Jobba ihop pengar ska jag göra men sen får jag helt enkelt ta det som det kommer. Efter att dom gjort en serie av barutbildningen så har min bild av det förstörts så är inte så sugen på att åka dit längre, kanske leta upp ett annat ställe. (Kan inte förstå varför det alltid ska göras massa kassa svenska serier av allt nu för tiden, vad hände med alla normala program?) Ja sen får jag se vart jag tar vägen nästa sommar om jag stannar på ett ställe eller om jag ska resa runt. Iväg ska jag iaf:)

Ne nu måste jag sticka iväg till jobbet...30 arbetstimmar kvar sen är det helg!! DÅ blir det parteey med mina vänner:)

RSS 2.0