Snart helg =)

Haft en stressig? dag idag. Eller ne inte så farligt stressig. Men sjukt trött har jag varit och lite fullbokad.... Lyckades snooza i 1 timma imorse. En hel jävla timma. Ne jag är inte alls morgontrött...Men kom i tid till jobbet iaf.
Efter jobbet var det kalas för Mingus som fyller två idag:) kunde inte stanna länge för sen var det biojobb, men ingen som kände för att kolla på bio idag så det var bara att stänga igen ;) Nu sitter jag hemma, nyduschad och fräsch. Men har inte packat.


Längtar nått galet till imon eftermiddag. Ska bli så härligt att gå komma iväg en hel helg! Bara koppla av, umgås med mamma och göra precis vad vi känner för:)
Kommer sova som ett litet barn i hotellsängen:P


ne nu får jag nog sätta fart med packningen, ingen aning om vad jag ska ha med mig så blir väl att jag packar ner halva garderoben som vanligt....

Tisdag

Gee mig helg nu!!
Födelsedagen är över och jag känner mig som vanligt inte äldre :P. Och lär inte känna mig äldre när jag kliver in på systemet heller nästa gång. Kommer troligtvis gå in med en nervös blick och känna mig aningen olaglig med osäkerheten att får jag verkligen handla här inne. Men ne NU får jag =)


Eftersom vännerna firade mig lite smått förra helgen och släkten nu i helgen så spenderade jag min födelsedag på jobbet och på möte(Y) Även i strålande solsken. 20!! Hela 20 grader både igår och i söndags. Ibland är livet underbart.


Tackar för mina presenter och längtar till fredag. Fick av min älskade mamma att hon och jag ska till göteborg över helgen för shopping och massa annat :) Kommer bli underbart. Jag bara Älskar att bo på hotell. Det kommer väldigt lägligt för jag behöver verkligen komma iväg härifrån lite. Så på fredag efter jobbet beger jag och mami oss iväg till Göteborg =)
Tur jag har mina födelsedagspengar att spendera:P
Fick också ett jättefint armband av farmor. Ett gigantisk påskägg av Alle och Viktor. Sen nått av syster och co som inte kommit än så har ingen aning om vad det kan vara:P Nyfiken!


Nu sitter jag här i mina håliga leggings, samlar energi till att hoppa in i duschen och saknar solen lite. Regnet vi har idag är väl sådär lagom roligt men snaaart kommer förhoppningsvis solen tillbaka.
Jag i söndags. När släkten åkt hem var jag och mamma lite rastlösa och
kände inte för att sitta inne när det var sånt sjukt najs väder. Så vi
åkte och satte oss vid en sjö och bara tog det lugnt en stund:)
Ne nu får jag sätta lite fart tror Alle och Maria kommer förbi snart:)

I forget about the consequences, for a minute there I lose my senses

Helt sjukt vad tiden går fort. Onsdag redan och snart är det helg Igen...
Hade en riktig bra helg i Halmstad med massor av skratt. Har jag sagt att jag har underbara vänner? :)
Skulle lägga upp lite bilder men datorn vill somvanligt inte vad jag vill...
Annars då? Har gått och blivit sjuk IGEN. Det här är inte okej. Feber och svullen hals ligger jag hemma med...Lite lagom roligt sådär. När jag väl har varit sjuk så går det nån vecka sen blir jag sjuk med nått annat..
Hoppas jag är frisk tills imon eller absolut senast fredag. Klarar inte av att ligga hemma. Igårkväll hade jag så ont i kroppen på grund av febern att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Hasade runt i lägenheten och klagade på att jag kände mig som om jag vore närmre 80 år än 20...Mamma gjorde ju saken bättre och påpekade att jag såg ut så med. Tack för den. Precis vad jag ville höra...
Till helgen blir det massa släktkalas. För på Måndag fyller jag 20!!!=)
Så har en fullbokad helg igen:P Fredag blir det kalas hos pappa, på lördag ska jag umgås med Alle och på söndag blir det kalas här hemma hos mamma :)
Nu ska jag vila lite, sen försöka städa lite här hemma annars blir mamma galen....

Halmstad :)

Sitter hemma hos Julia i Halmstad. Har haft en lugn och mysig kväll med god mat ute på altanen (hur underbart är det inte att kunna sitta ute på altanen igen!! ). Sen åkte vi en runda i stan och satt en stund vid nissan. Livet är sjukt härligt när våren kommer till Halmstad:).
Ska strax sova nu. Julia jobbar imon och jag ska upp tidigt för att bege mig till Cilla som förövrigt troligtvis är lite smått full just nu så blir väl att jag får dra upp henne ur sängen. Lite minishopping och fika på eurostop har jag skrivit på vårt schema:)
I stan fanns det absolut nada att köpa så hoppas jag får bättre tur imon så jag slipper gå halvt naken imonkväll..
Ida fyller år så vi ska ut och fira henne...Mig lite också kanske:P
1 April idag. Härliga April:) Fick veta en sak idag, haha lite fel att säga sådana saker 1 april. Men detta var inget skämt....Kan dock inte skriva vad det handlar om ifall det skulle vara så att nån får för sig att läsa vad jag skrivit idag:P Det får komma upp lite senare....
Ne nu stängs mina ögon snart så dags att sova....

RSS 2.0