I hate that I let you down and I feel so bad about it

Underbara vårsol och ändå är jag trött som en jag vet inte vad. Just nu är jag jobbigt pigg och lite smått rastlös men just tiden när jag kommer hem efter jobbet och några timmar framåt är jag helt DÖD! Men snaart vänder det säkert och jag får min underbara vår/sommarpigghet. Då jag går på överenergi dygnet runt och sover runt 4-5 timmar :P



Hej Emelie,

Härmed bekräftar vi att du betalt hela din kursavgift.




Detta stod i min mejl för nån dag sen :) Underbar känsla måste jag säga. Ganska många tusen fattigare just nu men nu vet jag att allt jag sparar nu är pengar jag kommer ha att leva för When Im in spain :P + förhoppningsvis lite över när jag kommer hem men det kan jag inte lova...





Har en fullbokad helg framför mig igen :) denna ska jag dock vara helt frisk och ha mycket energi.
helhelg i Halmstad, kommer inte ens ihåg när jag va där senast. Fredag ska jag ha en lugn kväll i Julias lägenhet. Lördag ska jag umgås med Cilla och på kvällen blir det utgång.
Kommer bli super:)

Nu ett avsnitt vänner sen sooova!

Söndag

Förfest blev det igår men inte mer än så. Min kropp orkade inte, sen visade det sig att jag hade lite feber med så gick emot min vilja och gjorde vad min kropp bad mig om och åkte hem ist.
Får festa nästa helg :)
Vaknade upp glad och rastlös så begav mig till Ullared med mami :)
Söndag idag vilket betyder fleera dagar sen jag hade magsjuka. Trotts detta så mår jag inte helt okej. Äter sådär halvbra och kramper i magen. Uppblåst som en ballong så ser lite halvgravid ut. Men nej det är jag inte ;) Ska ta en dusch sen sova. Måste må bättre imon för då blir det jobb igen :)

Våååår =D

Helt sjukt underbart väder idag. Invigde mina röda converse :P Dåå är det vår!!! Så idag har jag glidit runt i converse, skinnjacka och solglajjor :P
Mår ganska bra idag. Hade väl kanske behövt ligga hemma idag med. Men när vi nu Äntligen har vårväder och mina vänner ska ut så hade jag inte klarat av att sitta hemma hela kvällen.
Har Mingus och Gry här hos oss nu, mamma gör lite våffelsmet så ska försöka få i mig lite våfflor sen börja fixa mig lite smått. Efter det blir det förfest hos ida med härliga vänner=)

gjkkkalösfcö

Hur uttråkad kan man bli på en skala från 1-10. Jag har iaf passerat gränsen för LÄÄÄNGE sen. Har så sjukt tråkigt och bara sitter här och väntar på att bli frisk. Inget har vi att äta heller så att få lite energi är något jag kan glömma nån timme till innan mamma kommer hem.
Hittils har jag roat mig med att tvätta, gått en runda, betalat Barutbildningen :) och ökat mitt shoppingsug en aning genom hm:s hemsida. Jag tror bokstavligen talat att jag börjar klättra på väggarna här snart. Känns som att jag blivit smittad av pesten och måste sitta inlåst och inte få ha någon kontakt med någon överhuvudtagen.
Ja jag Älskar helt enkelt att vara sjuk. Passar mig perfekt. Eller INTE...nee nu ska jag nog ta en dusch och försöka bli lite positiv:P

Fan Fan Faan!

Rykte på den där jävla magsjukan i alla fall! Tog mig till jobbet igår men kände att det inte skulle gå så gick hem halv 11 och sov ett par timmar, sen efter det hade jag ett par äckligt jobbiga timmar. Har knappt sovit inatt och nu har jag så ont i kroppen efter att ha halvsuttit upp hela natten att jag blir galen. Mår mycket bättre idag och jag Hoppas verkligen att jag ska få fortsätta må bra.
Barnvakt kan jag inte va ikväll men hoppas på att jag kan hänga med mina vänner ut imon. Nu ska jag försöka pilla i mig nått att äta sen ska jag storstäda mitt rum om energin tillåter.

I wanna leave but I'm lost So now I can't break away

I've been crushed beaten down
And I'm frozen to the ground
Like a fool I've trusted you
Still I'm hopelessly in love

I never thought that I would be this helpless
I can't believe I'm giving in for you
I've been crushed, I've had enough

Now I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me
Onsdag och veckan har gått oväntat fort :) Jobbat på för fullt och håller tummarna för att jag slipper all magsjuka
som går runt nu "peppar peppar".
Har träffat syster lite idag, underbara visa syster <3 Pratstunder med henne är något jag kommer sakna mycket 
när jag är iväg. Helgen är fullbokad, äntligen. Har haft endel oplanerade helger nu och börjar bli rastlös på det. Barnvakt på fredag
och på lördag blir det parteey med dom bästa. Det är precis vad jag behöver just nu för att mitt humör ska bli 
bättre:) Nehepp nu måste jag sova, men först ett avsnitt vänner såklart:P
Btw, Ingen Aning om varför texten hamnar såhär mongo.

All I want All I need!

Underbara söndagar! Nu ska jag dela med mig av ett positivt inlägg tänkte jag.
Haft ännu en bra men lugn helg och börjar nu känna mig lite smått rastlös. Behöver verkligen komma ur denna bubbla man lever i här och andas lite ny luft. Komma ur detta säkra spår man följer och hitta lite utmaningar. Ja idag har jag en såndär jobbigt söndag då allt känns meningslöst. En sån tråkig dag som man gömmer sig i sig själv och inte vill tråka ner allas dag med sitt kassa humör. Jag har tur i oturen idag.
Det jag verkligen hade behövt idag är att umgås med alla jag älskar och hitta på nått kul så man glömmer bort alla tankar i huvudet. Istället så sitter jag ensam hemma med en hög filmer och blir bara mer och mer rastlös. Alla är iväg på olika håll och däför slipper jag känna att jag gör alla andra på dåligt humör. Att vad bra bloggen var nu märkte jag. Riktigt skönt att skriva av sig när jag inte har någon att prata med förtillfället:P


Annars då. Jag jobbar på som vanligt. Har mycket jobb nu framför mig, vilket känns bra för jag kommer få ihop alla pengar jag behöver till spaninen. Sen att jag inte har några pengar kvar efter är ett annat problem...
Snart är Mars slut och jag kan inte längta mer än vad jag redan gör. Dessa 3 första månaderna klarar jag inte av och det bästa som finns är när våren börjar komma:)
Sådär nu mår jag redan lite bättre, ska leta upp en bra, rolig film och sen ska jag försöka sova tidigt.

Lördag

Oplanerade dagar är oftast bäst...
Vaknade upp efter en sovmorogon vid halv 12 tiden idag. Eller aa igår är det ju nu....Tog en dusch och degade framför datorn tills Julia gick upp..Hade inte direkt några planer för dagen men vid 1 bestämde vi oss för att ta med Julias lillasyster till Halmstad och bada. Att vad glad hon blev när julia ringde och frågade om hon ville åka dit. JAAAAA DET VILL JAG skrek hon och la på.hahah
Efter en eftermiddag där kom jag hem efter 6 nån gång och va helt slut...tog en paus på 15 min, fixa mig lite snabbt och begav mig sedan till Ida där även Lisa var:) Blev en lugn kväll framför tv:n med melodifestivalen och film. Det är det ända vi 3 behöver för vi har alltid kul vad vi än hittar på:) kan vara för att det alltid går sjuka filmer när vi är hos Ida men skrattar mycket gör man där iaf...
Så har haft en bra dag med dom bästa...Nu är jag igentligen helt slut men kan aldrig somna precis efter jag kommit hem så får väl bli ett avsnitt av vänner. Hade jag ju kanske inte behövt nämna för det är ju det ända jag gör när jag är själv:P
Imon ska jag ha sovmorgon igen och på kvällen blir det biojobb med bror :) sen är det måndag igen. HUR kan helgerna alltid gå så sjukt fort?

Torsdag 10 Mars

Bara en vecka sen det var torsdag som jag sa till mamma innan. Ingen aning om vad jag ville få fram med den meningen...
Jobb har stått på mitt schema hela veckan, så nått annat har jag inte pysslat med. Eller jo tvätt och matlagning. I söndags fick jag nån sne ide om att jag skulle ha hand om just det hela veckan så att mamma slapp det. VISST FAN tvätten. Aja den får jag ta sen.
Just nu sitter jag och dör lite åt vänner. Att jag aldrig tröttnar på den serien =) Ensam hemma är jag också och skrattar högt för mig själv. Kan hända att grannarna hör också så jättemobbad är jag ju inte. Eller?
Ja det är mitt liv just nu. I alla fall på veckorna. Meen imon är det Fredag! Ska bli skönt med helg men först en hel arbetsdag kvar. Peengar. Något annat som jag gör på vardagarna är att planera mitt liv. VAD ska jag göra när barutbildningen är slut? Stanna kvar och jobba, åka till USA som Au Pair, dra till älskade Turkiet och leva som uteliggare, utbilda mig till pilot, plugga i Australien?....Många val men inte många som skulle funka, Tyvärr.
Får fortsätta tänka på detta och komma fram till nått snart. Blir Gaalen här hemma. Behöver komma ut och se världen nu!
Ne nu ska jag återgå till vänner sen ta hand om tvätten som jag glömt bort. (Jag har kommit fram till att om man jobbar stängning så går kvällen sjukt fort)
Imon kommer Julia hit och det blir en lung kväll med film tror jag. Har inte pengar eller lust att hitta på nått annat. Sen får jag se vart som händer på lördag. Samma antar jag fast med Lisa och Ida....Ja mina helger går ut på att träffa mina vänner eftersom jag inte träffar dom varje dag längre. Saknar skolan ibland. Men Neee snart är jag ute i stora världen.
jahopp dethär var ju givande. Bäst jag slutar nu...

Friday! :)

Friday :) Äntligen börjar jag känna mig piggare. Idag har jag till och med ansträngt mig och klätt på mig riktiga kläder och sminkat mig =) Känns skönt att jag mår bra nu så jag kan njuta av helgen. Hatar att vara hänging så att man inte får ut något utav fredag och lördag. Men det slipper jag ju nu som tur är.
Har hunnit med en sväng till Gislaved med Maria och nu sitter jag hemma och väntar på att underbara Cilla ska komma hit:) Då ska vi tjocka i oss pizza och bara vara allmänt störda som vanligt. Blir inte ofta vi träffas så när vi väl gör det spårar det alltid ut.
Senare ska jag hjälpa syster med dukning till dopet imon och kanske börja förbereda maten. Jag har lovat att göra min Suupergoda kycklingpaj, är van vid att göra den till 4 pers så får se hur det slutar nu när jag ska göra den till 10 gånger fler.
Ska även försöka hinna med att färga bort min hemska utväxt och bestämma mig för vad jag ska ha på mig imon.
Sen imon blir det ju som sagt dop :) Får se hur länge det håller på. Får jag tid över senare på kvällen så ska jag träffa piff och puff o co också :)
Nu är Cilla påväg med pizzan så får plocka iordning här lite snabbt:P

Mars :)

2 mars redan vilket betyder att Snart har vi vår. Hur underbart är inte det.
Nått annat som verkligen är underbart är att vi igår bokade barutbildningen =D Känns så skönt att ha det bokat, nu känns det mer påriktigt och det är inte längre bara prat. Så nu kan folk börja tro på oss:P Bara 3 månader tills jag kan börja packa haha. Jag Älskar att packa till sånt.
Tog även en tripp till gekås igår. Mamma ringde och sa att vi måste åka så vi hinner fixa doppresent till Gry som döps på lördag.
Så jag och Julia tackade ju självklart inte nej, vilket vi igentligen borde gjort med tanke på vad vi har på våra konton. Och jo som jag trott så kom jag hem med två nya sommarplagg:P Julia kom hem med exakt samma plagg. Stod ärligt talat nån kort minut och funderade på om vi skulle köpa dem ihop haha.
Trots allt detta positiva så sitter jag idag hemma och är sjuk. IGEN! Vafan det här är inte okej!!! Tror jag sovit mellan 2-3 timmar inatt pga huvudvärk och illamående. Så inget jobb för mig idag. Nu SKA jag blir frisk, få bort alla äckliga förkylningar jag har och bli Superpigg och hålla mig så Lääänge! Därför behöver jag vår nu. När jag tvingat mig upp ur sängen imorse och hasat mig ut till bilen för att köra Julia till tåget så kände jag vårluften och fick endast då lite futtig energi.
Älskad vår KOM NU!
Nu ska jag ta mitt tunga huvud och gå ut i köket och kolla om jag hittar nått jag kan äta.

RSS 2.0