Sudda Sudda Sudda Sudda bort din sura min.

Varför denna rubrik nu då? Det kommer jag till snart.

Idag har inte hänt så mycket. Vaknade och upptäckte att det var fint väder så det va bara att hoppa i bikinin och lägga sig på stranden=) Har jag fått nån färg? Nej. och det endast för att jag tydligen inte kan bli brun...och kanske lite för att jag blir så fruktansvärt rastlös och inte kan ligga still länge.
Ist bestämde jag mig för att klättra upp på berget här på campingen. Även denna gång lyckas min bror lura med mig på den svåra vägen ner men jag överlevde även denna gång:P.

Sen skulle pappa och Susanne på teater så jag och bror gick på bio. Knight and day? tror jag den heter. Bra var den i alla fall.

Jo och nu till rubriken. Det är såhär att jag Hatar när jag inte får bestämma över mig själv och jag blir väldigt irriterad när folk som har Absolut Inget att säga till om vad jag ska göra och inte göra´påpekar när jag tydligen gör fel. Nått mer jag inte tycker om är negativitet (haha ska jag säga) och när folk ska ta saker på så stort allvar som inte alls behöver vara så allvarligt och även när man inte kan respektera andra. Haha shiit va positiv jag låter:P Anledning till den mesiga rubriken är att min udda bror stod och borstade tänderna nyss och från ingenstanns började sjunga just den låten så nu har jag den på huvudet och kommer ha hela natten. Perfekt.
Så leee lite ist så blir livet så mycket roligare!!

Nu ska jag sova lite tror jag och imon blir sista dagen på stranden...då ska vi nog dock åka iväg till en annan strand så då hoppas jag att jag inte blir lika rastlös och kommer hem med liite färg iaf.
Bror uppe på berget idag.

 


Nytt försök.

Ja nu sitter jag här igen för att ge detta ett nytt försök. Anledning? Jo det är såhär att jag sitter på Gotland i en villavagn Precis vid havet med klarblå himmel och den underbara solen. Riktigt bra anledning. Eller inte. Här sitter jag och klagar på att jag inte får nån färg när jag suttit ute i solen hela dan(känns det som) men så sitter jag inne vid datan nu:S....Men detta gör jag endast för att jag är fruktansvärt rastlös och uttråkad. Saknar mina vänner. Nu menar jag inte att jag inte vill va här för vid havet är där jag mår bäst men det hade ju inte skadat om mina vänner och andra halvan av min familj varit här också.

Guud vad jag gnäller:P jaja ibland får man det, jag är inte bara negativ nu för jag är ju som sagt vid havet med underbart väder. Men mitt tillfälligt(hoppas jag) dåliga humör beror ju då delvis på att jag saknar mina vänner och mamma och sen för att Julia på torsdag åker till Turkiet i 3 ! veckor!!!. Gaah vad jag hade kunnat göra vad som helst för att få sätta mig på samma plan ner.

Men nu är det som det är och jag ska njuta av mina sista lediga dagar i sommar. Sen hem för jobb några veckor innan jag blir arbetslös;).

Ne nu får det bli lite bilder ist för nu sprider jag för mycket negativ energi runt mig känner jag :P
Villavagnen.


Jag igår uppe på ett berg vid campingen.



Där jag och min bror roade oss en stund genom att klättra
runt och riskera livet;)

Ne nu ska jag ut i solen en liten stund till innan jag gör mig iordning för ikväll.


RSS 2.0