3 veckor senare

Ja såg nu att det var visst tre veckor sen jag skrev sist. Har varit fullt upptagen med jobb och annat. Lever inget socialt liv på grund av att jag nu alltid jobbar andraskift vilket betyder att jag sover när andra går iväg, åker till jobbet innan nån hinner hem och kommer hem när alla andra sover. Yeeey vad mycket folk jag pratar med då. Eller dom på jobbet iof men inte min familj eller mina vänner:(.
Det positiva med detta är dock att jag är ledig fredagar och får en lång helg.

Men ändå så lyckas helgerna gå så jävla fort. Lördag eftermiddag nu och jag sitter fortfarande i sängen hemma hos Julia och har inte gjort allt för många rörelser idag. Finns ju dock lite anledningar till det.
Men får nog snart ta tag i mitt liv och sätta mig på bussen hem till Kim för att hämta bilen så jag kan bege mig hem till lilla Smålandsstenar igen....

Föörst ska jag få Julia till att vakna så vi kan boka vår resa till Turkiet som ska ske om typ 4 veckor. Så ja vi är lite sent ute. Anledningen till detta är att igentligen så har ingen av oss råd... Men dit ska vi och bokar vi inte idag så kommer det inte bli av och jag blir gaaalen.

Tillbaka till kvällen igår. Festa med min Dude Kim som jag inte umgåtts med på hela sommaren =) Roligt hade vi. Även om det finns vissa saker jag gärna hade raderat om jag kunnat. Behöver inte ta upp vad men att blöta statyer är vääldigt hala och att sträckan hem till Julia är Alldeles för lång för att gå hem själv en lördagsnatt lärde jag mig......

Ne nu ska jag ställa mig och hoppa på Julia eller spela på grytor för resan SKA bli bokad idag och jag måste strax åka hem:/....

Freeedag.

Helt sjukt vad trött jag är. Fredag idag och de flesta hittar väl på nått kul men inte jag, ne jobbade till tio så är helt körd i kroppen. Ska strax kräla mig upp för trappan och lägga mig i sängen.
Jobbat kväll hela veckan vilket innebär att jag har varit fruktansvärt osocial, börjar jobba innan nån annan hinner hem, kommer hem när alla andra sover och sover själv när alla andra går till skola/jobb. Så ja inte många nära och kära som jag träffar mycket nu.
Skulle igentligen jobbat natt idag men det blev andraskift ist. Efter jobbet var jag bara tvungen att åka och hälsa på Lisa och Ida. Har träffats nästan varje dag, jag vet inte hur länge och nu när jag jobbar och de går i skolan så blir det inte ofta. Haha dock en vecka sen, men ändå det är en Hel vecka. Klarar mig inte så länge utan mina vänner.
Stannade dock bara en halvtimma för kände att jag behövde åka hem och träffa pappa lite med som jag aldrig träffar nu för tiden och även sova. Men ja eftersom jag är hemma sent varje dag nu för tiden så är det ju ingen som orkar vara uppe tills jag kommer hem. Så nu sitter jag här, helt utan anledning igentligen.

Ska upp vid 9 imon. Eller ja jag ska verkligen Försöka komma upp iaf. Johanna min brors flickvän dansar på marknaden imon (haha smålandsstenars marknad is awesomee) och lovade att jag skulle göra mitt bästa för att komma dit. Efter det ska jag hem till syster:) så dom kan hjälpa mig med mitt billetande MÅSTE FÅ TAG I EN BIL NU!!!. Sen får jag nog sova några timmar till. Jobba natten imon. Ska bli kul att se hur det går:)

Nu ska jag lyda min kropp och soova innan jag. Ne vet inte vad som händer då...
Godnatt.

RSS 2.0