God natt

Borde försöka sova nu. Men är alldeles för pigg och glad för det. För en timma sen hade jag somnat om jag lagt mig ner men behövde hämta upp tvätten. Efter det blir mitt humör på topp igen.
Så nu har jag dansat loss på balkongen och runt hela lägenheten. Lisa och Julia börjar fundera på att skicka mig nånstans tror jag....
Ja ibland är jag lite mer annorlunda än vanligt:P
Är riktigt festsugen också. Över 1 och en halv månad sen sist tror jag. Längtar även riktigt mycket till Turkiet nu. Ska bli så sjukt kul och skönt att komma dit igen=)
Ja det var väl det jag ville ha sagt tror jag...Nu blir det nog sängen för min del.
God natt=)

Vill spola fram tiden ett par veckor=)

Underbara sol=)

Ja vad ska jag skriva idag förnått....
Kan väl börja med att även idag så har jag varit duktig. Praktiken gick super, sprungit runt som en idiot och fixat allt möjligt. Men inte fick det mig trött. Eller trött är jag nog men är så glad pga solen. Blev lycklig som en jag vet inte vad när jag slutade. Väldigt sent förövrigt.. Aja Solen sken och det var varmt. Helt underbart. Ville bara stanna i stan och sitta ute hela eftermiddagen. Men ne åkte hem för har lite att fixa med.
Inte ens det gjorde mig på dåligt humör. Jag har nog en sådär bra dag helt utan anledning där jag är trött och rastlös men ändå superglad. Det tackar vi solen för =)

När jag kom hem var det fösta jag såg BERGET av disk. De bakade här inatt när jag somnat så i morse när jag kom upp, försent dessutom;) så var det Kaos i köket. Så den började jag med dirket. Efter det hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och är helt slut i kroppen. Trots detta så hade det inte varit fel att hitta på nått kul. Men det har jag inte tid med. På schemat för kvällen står det Tvättning. Måste även packa ihop lite saker för jag åker hem till mami imon för att jobba i helgen och kommer inte tbx förens på måndag.
Hade behövt plugga lite matte med men får se hur det blir med den saken;)

Är även fruktansvärt sugen på chokladmilkchake (stavning?) Men eftersom vi inte har nån glass och för att jag avbokade träning Ännu en gång idag så får jag nog hoppa den;)

Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra nått vettigt;)

Jo just det. Gjorde ett försök igår att göra om min design. Men Icke att det ville funka. Lyckades byta bakrundsfärg och förstora profilbilen som jag inte ens vill ha och den går inte byta:S Får se om jag orkar ge mig på ett nytt försök senare;)


Praktik och storstädning.

Idag får jag säga att jag har varit riktigt duktig...
Praktiken gick bra. Dock lagom kul att ha praktik där man har jobbat och även hoppar in ibland när det behövs. Men men bara 3 dagar där sen får dom klara sig utan mig:P haha
Resten av min praktik ska jag spendera på Lindex(Y)

Aja nog om det och över till ett minst lika roligt ämne. Städning. Bor man en katt och tre tjejer, fyra för tillfället ( Phuong är hemma från Norge och hälsar på)=) Så blir det visst väldigt skitigt. Doften av en innekatt är inte heller superunderbar...Så när jag kom hem och de andra försvunnit ut så kände jag ett behov av storstädning så det är vad jag pysslat med en stund nu...Hoppas det luktat gott när de andra kommer hem=)...Började vädra också men katten är livrädd för damsugaren så det höll inte länge då hon smiter ut på balkongen.

Ja det var mycket intressant vetande. Eller hur ;)...Tänkte att jag göra ett nytt försök till att göra om min design ikväll också...Får se hur det går med den saken och om min data kommer flyga ut över balkongen...

Nått annat roligt som hänt är att jag igår fick reda på att balen ska betalas inom två veckor..Perfekt! Bättre tid kunde inte väljas(Y)..Har inte riktigt de pengarna för tillfället men det ska väl gå att lösa :P

Ne nu ska jag fixa färdigt här.


Lugn helg.

Ja som man märker så lägger jag inte ner mycket tid på att blogga. Har den som sagt för att kunna skriva av mig och fördriva tiden. Så har nog varit för upptagen de senaste dagarna. Kommer dock inte ihåg vad jag har hittat på:S...Filmen förra veckan var iaf inte alls som jag hade hoppats på. Trodde den skulle vara sjukt bra, den dög väl men aa...Slutet var absolut inte vad jag förväntade mig.
I fredags gjorde vi även klart vårt projektarbete:P Eller det praktiska iaf. Gick mycket bättre än vad jag trodde. Det var kul faktiskt. Om man bortser att brandlarmet sattes igång TVÅ gånger på ca 20 min så vi fick springa upp och ner för alla trappor flera gånger och nej det va inte vårt fel;) Nu har vi bara den roliga projektrapporten kvar att göra.(Y)
Sen hade jag som plan att ha en rolig, mysig helg. Men den tog slut väldigt fort. I fredagskväll träffade jag Ida och Lisa en stund. Hände som vanligt inget speciellt i vårt lilla samhälle. Igår var pappa och Susanne snälla och hängde med mig till Göteborg för att leta studentklänning. Pappas krav på att han skulle köra mig var att jag var tvungen att köpa en klänning så vi inte åkt i onödan..Tur att jag hittade en då:P Blev riktigt nöjd med den och pappa var ännu en gång snäll och betalade den(A) :P
Senare tog jag tåget till Halmstad för att jag skulle upp och jobba idag. Sa upp mig för ett tag sen men de behövde hjälp och jag behöver pengar(Y)

Så det är vad jag har sysslat med idag,jobbat. Skulle ha tvättat men jag orkar inte, Julia är sjuk och har även hon jobbat idag så hon orkar verkligen inte och Lisa är iväg och jobbar nu så bokade om den tiden.
Skönt det så jag kan ha en lat söndagseftermiddag nu....

Imon är det ny vecka och då börjar praktiken...

Bio med vännerna=)

Lyckades övertala en av mina lärare igår att jag inte behöver va med på temaveckan och får göra klart mina uppgifter ist=) Och ja Nu 10 månader senare är jag äntligen klar med alla uppgifter jag skulle plugga igen efter att ha ändrat min inriktning. Så sjukt härligt....Börjar lite smått förstå att jag verkligen tar studenten om bara ett antal veckor :O Helt sjukt och underbart.
Så idag har jag suttit i skolan ett par timmar och pluggat...Nu sitter jag hemma i lägenheten med en Lisa som dansar runt, provar kläder och sjunger så hela området hör (Y) och en Julia som är orolig över vad hon ska ha på sig då hon ska träffa en viss person.
Senare ska vi iväg till Göteborg för att gå på bio, men Lisa behöver va där tidigare så jag, Julia och Matilda? ska hoppa av i stan enstund (Y)...Sen ska vi se Remeber me=)
Ne nu måste jag leta fram nått att ha på mig. Ha en bra dag.


Hört att den ska va riktigt bra, men konstigt slut.


Verkligen nödvändigt?

Måndag och ny vecka brukar man ju tänka men njaa, kan väl bli fredag nu iaf?
Min skolvecka är nu temavecka med temat miljö. Alla 3or är på praktik utan min klass som måste va med på alla stationer.
Är väl skönt att slippa lektionerna kan man ju tänka. Men inte efter denna dagen. Haha riktigt positiv jag är nu. I alla fall så idag fick min grupp börja med studiebesök på en återvinningsstation. Ja det var ju inte så givande. Stannade vid Varje container där dom berättade vad man skulle slänga där. Okej om man inte kan läsa eller blind så man inte kan tyda deras fina bilder (vad man nu skulle göra själv på en soptipp om man är blind vet jag inte) men vi är inte helt dumma i huvudet. Vi fattar att man slänger plast vid plast och trä vid trä och inte mixar ihop det. Allt detta i regn och kyla också(Y) Haha riktigt positiva var vi då.
Senare fick vi som tur var hålla oss inomhus vilket jag hoppas vi får göra resten av veckan också.

Nu sitter jag hemma med fullt hus, eller full lägenhet får jag väl säga, och fördriver min tid med allt annat än vad jag behöver göra. Har iaf varit duktig och tvättat och städat lite idag. Nu bakar lisa och hennes vänner kladdmuffins:P kommernågra till snart så ja full lägenhet(Y).

Bokade ny tandläkartid idag med så snart sitter jag med en tandställning i käften. Lite sådär lagom skojj men vill man va fin så vill man.

Resten av veckan kommer inte vara så händelserik den heller. Temadagar, träning, pluggning, göra klart projektarbetet och förhoppningsvis färga mitt hår och leta studentklänning/mönster ja då händer det väl lite kul.


Sånthär väder hade jag på min födelsedag förra året.
Hade inte varit fel om det hade varit likadant nu, men ja bara 3
veckor kvar.

Söndag

Nu är jag tbx i Halmstad efter att ha jobbat Hela helgen. Det har varit så sjukt lugnt på jobbet vilket jag hatar då man blir jättetrött och tiden går alldeles för sakta. Aja skönt med en lugn helg också, passade bra då det kommit lite nya saker som jag behövde lära mig.
Har hunnit umgås lite med min mami i helgen också=) som förövrigt var i Ullared imorse så jag bad henne köpa solskyddsfaktor som jag kan ha med mig till Turkiet. En 20 ( jag bränner mig lätt) och en 30 till mina tatueringar. Hon vill tydligen att jag ska komma hem lika blek som jag är nu då honköpte en children´s 25 till mig x) Oj sa hon. Jag trodde jag tog 15 haha.
Ja har igentligen inget vettigt alls att skriva. Men orkar inte gå och lägga mig vilket jag igentligen borde så fördriver min tid här.
Gjorde en god gärning idag med. Kommer in på ett proppfull tåg och snappar åt mig den sista platsen. Kommer även in en söt liten tant samtidigt. Snäll som jag är ger jag min plats till en överlycklig tant som tackar mig jag vet inte hur mycket och sätter mig i trappan(Y) Haha aa det var min goda gärning.
Veckan som kommer nu lockar mig inte speciellt mycket. Temavecka i skolan som min klass inte skulle varit med på men jo det ska vi tydligen nu. Nått kul är dock att Lisa och Ida kom hem från Fjällen idag efter 5 veckor=) Ska blir kul att träffa er igen. 
Ne nu ska jag ge upp mitt skrivande för dagen innan jag skrivit en hel bok om massa onödig fakta och sova ist.
 


Bilder från midsommar:P. Jag lisa och Ida. Har saknat
er nått fruktansvärt.

Freedag =)

Idag är mitt humör mycket bättre. Eller det var det redan igårkväll/eftermiddag. Vet inte anledningen men mitt dåliga humör höll bara i sig i ett par timmar. Senare var mitt humör på topp.

Känns bra med helg nu även om det är jobb för min del som gäller hela helgen. Får väl hoppas att det kommer förbi lite roligt folk=) Var väldigt länge sen jag jobbade där sist så det ska bli kul...Sen får jag se om det händer nått annat skoj i helgen. Min vän Maria har jag inte träffat på sjukt länge... jobbar dock dag in och dag ut men sen finns det ju alltid natten också=) Sova kan jag göra nån annan gång.

Förtillfället sitter jag i skolan och jobbar med mitt projektarbete. Ska bli riktigt skönt när det är klart. Sen tar jag bussen ist för tåget hem så kommer jag hem tidigare och har mer tid över tills jag börjar jobba.

Det är hur min fredag och helg kommer se ut.


Maria och jag.


Ingen motivation...

Sitter i skolan och slappar (Y). Min motivation är inte riktigt med mig idag. Vill bara hem och lägga mig i soffan med mitt täcke och dega framför tvn hela dan =)
Kan erkänna att jag avbokade min träning. Haha så jävla klen som inte ens orkar lägga ner en timma på det...Men idag får jag va lat Och jag måste faktiskt plugga, Jag har bara massa bortförklaringar men jag ska försöka. Ist sitter jag här och äter choklad (Y) Inte bra alls att gå i skolan mitt i stan.

Ja så vad ska jag göra idag. Verkligen försöka plugga så jag blir klar med allt i tid. Julia är hemma ikväll också så behöver inte sitta själv. Sen ska jag soova. Haha ja riktigt positiv är jag nu. Men imon är en ny dag. Då ska jag inte vara negativ och sprida negativ energi runt mig!!! ;)

Och medans jag väntar på att bli positiv så drömmer jag mig bort till
Värmen =)

Godmorgon!

Min dag igår var jättemysig. Umgicks med min systersöner hela dagen. Även med min syster när hon hade slutat jobba. Händer inte så ofta när jag inte bor hemma längre. Sen blev det tacos hemma hos mamma på kvällen där det som vanligt matar ett helt läger ungefär (Y);)
Sen tog jag tåget tbx till Halmstad för jag tänkte jag skulle ta sovmorgon idag.

Nu sitter jag här, häller i mig te och funderar på vad jag gör uppe nu när jag börjar om 2,5 timme. Skulle nog ta en dusch men kom på att eftersom det inte är panik och jag ska träna ikväll så ska jag vara snäll mot mitt hår pch göra det ikväll ist. Så nu kan jag ta det väldigt lugnt. Får väl kanske åka in lite tidigare och äta lunch.

Ja ska som sagt träna idag. Ska bli kul och se hur det går med min träningsverk(Y)
Håller även på att längta ihjäl mig till Turkiet. Snön och kylan vill ju inte riktigt försvinna här. Får tänka att om 2 månader är jag påväg till stranden =)

Idag händer det inte spec. mycket. Skolan där jag har hotell i 3 timmar. Efter det hem och "städa" eller nått innan jag ska iväg på träningen. Julia är nog hemma ikväll så då slipper jag sitta själv och glo=).

Imon börjar jag på mitt Ny/gamla jobb och där ska jag spendera min helg(Y). Turkietpengar=) Sen kommer mina efterlängtade vänner hem efter 5 veckor i Fjällen =)


Jag i Stockholm=)


Lila pärlan.

Har nu haft ett välbehövt och sjukt jobbigt corepass....Eller aa va 3 timmar sen men jaja...
Efter det åkte jag och mina spagettiben till Lisas jobb och åt och pratade lite med Lisa. När jag skulle pallra mig iväg till bussen igen kom Lisa på att jag kunde ju låna hennes bil till affären och hem för att sen hämta henne. Så jag slapp bussen=)

Modigt av henne att låna ut sin bil om man tänker på vad hon har hört om mig i trafiken. Men nej jag kör faktiskt bra och försiktigt. Det är bara lila mesiga Ida som har överdrivit lite=) (Om folk gör fel i trafiken så tro fan att jag skäller litee).

Efter ett antal försök att få i backen så kom jag iväg till affären och sen hem (Y). Då fick jag sms av Lisa: Kör försiktigt med päääärlan! Som förövrigt är Lila. Så ja Lila pärlan är ju ett passande namn!

Ja tog en lång dusch och har nu diskat lite snabbt. Här behövs också en ordentlig städning men har ingen energi till det så får fixa lite snabbt bara.
Bäst jag sätter fart med det. Ska hämta Lisa när hon slutar sen behöver jag sova tidigt. Är ledig imon men det blir ingen sovmorgon för min del.
Tar tåget hem till Smålandsstenar tidigt för att passa min underbara systersöner =)<3 Ska passa på att boka ny färgningstid till mitt hår också. Vill ha det ljust nuu.


Vill ha tillbaka mitt hår! Det ska dock inte
blir såhär ljust, men ljust sen längre =)

 


Jordgubbar =)

Ja har ätit mina första jordgubbar för iår =). Sooommmar!<3 Helt okej va dom faktiskt.
Annars idag har jag haft en lektion i skolan vilket var hotell. Slutade vid halv 11 tog sen bussen hem och somnade direkt. Vaknade för en stund sen av att dom ringde från cultural care och undrade vart min film är. Måste verkligen ta tid till det nu....

Nu ska jag fixa lite här hemma, och kanske ge mig iväg till Lisas jobb och kolla om hon har pengar på sig. Ingen av oss har pengar till toapapper xD och det är Slut. (Y)
Aa det var vettigt att skriva... Efter det blir det Träning! Skulle börjat förra veckan men då va det ingen som ville träna med mig och orkade inte pallra mig iväg själv. Men nu ska vi börja (Y) lär va död sen med tanke på att jag inte har tränat sen typ istiden men det ska väl gå bra.


Värmande solsken och jordgubbar ger mig underbara
sommarkänslor =)

Mindre än 3 månader :O!

Eftersom jag sitter själv hemma ikväll, precis som de kommande kvällarna så har jag idag fördrivit tiden med superrolig tvättning och lagat världens äckligaste potatismos (Y). Jag har alltid tänkt att det gör väl inget om potatisen är överkokt? Idag fick jag svaret. FÖR överkokt = riktigt äckligt potatismos..Aja nog om det.

Det är inte ens 3 månader kvar till Studenten :O Helt sjukt och helt underbart. Jag längtar nått otroligt mycket=) Är ju dock endel att fixa. Balklänningen är påväg och flaket är bokat (Y). Stundetklänning har jag dock inte fått tag i :/. Letade runt i hela Stockholm när jag var där förra veckan. Flera i klassen hittade men inte jag...Ändå tog pengarna slut? Så typiskt mig.
Nu har jag iaf letat runt över hela internet och hittat så många fina som jag vill ha. Sen vill jag inte ha nått som liknar nån annans så är lite sugen på att sy en egen. Tur då att jag har min mammas som är riktigt duktig på just det =). Så min nästa lediga helg vilket är om 4? veckor :O. Fy fan! Aja så ska jag om mami åka iväg för att leta efter klänningar och om vi inte hittar vilket jag nästan hoppas på:P så ska vi sy en. Lite roligare så=).

Jag skulle behöva sova nu men kan inte sova om det inte är nån hemma så får vänta till efter elva då de andra kommer hem. Undertiden behöver jag plocka ordning på mina saker och städa bland mina kläder. Lampan i garderoben är dock trasig så får se hur det blir med den saken.


Måndag.

God morgon!
Vaknade och såg att himlen var klarblå=). Solen skiner och det är Varmt =D!
Kl ringde vid 8 men somvanligt så kommer jag aldrig upp direkt utan snoozade i 20 min. Eftersom min pluggdag inte riktigt blev en pluggdag igår så tvingade jag upp mig själv för att plugga nu innan skolan. Gick det? Ja i 10 min(Y). Jag kan verkligen inte plugga utan när jag läst igenom det en gång så bestämmer jag mig för att jag kan allt;) Får väl se hur det går sen....
Börjar iaf kl 12 med prov sen studiebesök på Bulls?. Efter det blir det hem och tvätta...

Nu sitter jag här och är nyduschad och fräsch =) Ska snart göra mig iordning och ge mig ut i solen =). Tur att den har börjat komma fram nu annars hade väntan på Turkiet varit förjävlig. Längtar tillräckligt =)

Ha en superbra dag, det har jag bestämt mig för att ha även om det inte händer nått spec=)!


Det är underbart skönt på vår balkong =)


.....

Kom hem till lägenheten i Halmstad för en stund sen. Tog ett tidigare tåg för hade ingen lust att vara hemma efter 10 när jag behöver plugga. Julia ligger och sover och Lisa jobbar. Så nu sitter jag här och gör Allt Annat än att plugga. Precis som vanligt.
Har haft en lugn helg eftersom jag inte är helt frisk vilket gör mig seg och rastlös...Jag kan inte förstå att jag Alltid har en blandning av positiva och negativa känslor. Idag tar ändå gladheten över =) Inte nån spec anledning att jag är glad, är nog mest för att det ska hända så mycket roligt den kommande tiden =) Lite också för att vårkänslorna är på topp=)

Jag hade planerat in att denna söndag skulle vara en pluggdag eftersom jag har prov i alkohollagen/alkoholhantering imorgon...Inte så värst lockande att sätta sig med det men det är nog bäst att jag börjar nu.

Blir även jobbigt trött på min design på bloggen och jag har absolut noll koll på hur jag ska lösa det...Men när jag har tid får jag väl göra ett nytt försök med det (sist så blev jag så arg för att det inte gick att datan höll på att försvinna).

Ne nu får jag ta tag i mitt liv och sätta lite fart med allt här (Y)


Hade varit kul om snön försvann till min födelsedag. Har lust
att grilla på stranden=)

Lördag

Hemma i Halmstad. Kom hem från Stockholm igår runt 9. Hade jag haft pengar hade jag utan problem kunnat stanna ett tag till:P Blev sjuk också så på ett sätt var det skönt att få komma hem till min egna säng. Men har haft riktigt roligt iaf...
Nu sitter jag här hemma och förbrukar inte allt för mycket energi....Men är inte helt frisk och är riktigt seg så idag får jag vara lat. Skulle jobbat i helgen igentligen men det gick ju inte så bra så nu jobbar Julia åt mig(Y)...
Jag klarar inte riktigt av att vara sjuk. Jag blir alldeles för rastlös. Även om jag är riktigt seg nu så vill jag ändå ut och hitta på nått kul men det går ju inte för sig:/...Aja ska åka hem till Smålandsstenar senare. Inte för att det finns så mycket mer att roa sig med där men ja då sitter jag inte här och glor hela dan iaf...Tur att Alle och Viktor är i stan så jag får åka med dom för sitta på ett tåg idag igen när jag inte mår 100 känns inte så lockande :P
Ne nu ska jag sluta skriva mitt vettiga inlägg och gå och packa och städa iordning lite ist;)


Nu får gärna snön försvinna helt och några grader varmare
så man kan sitta ute =)

Torsdag i Stockholm.

Har lite brådis tänkte bara uppdateria lite snabbt....Har varit ute på studiebesök och shopping hela dagen...Fortfarande inte hittat nån studentklänning:/...Sitter på hotellrummet nu och ska bara fixa mig lite snabbt och sen åka in igen och käka=)Sen kanske gå ut lite :P
Ha en bra torsdagskväll nu måste jag sätta lite fart här.

Stockholm=)

Jag vill ha mer än 3 dagar här! Har inte skrattat såhär mycket på länge.
När vi kom fram till Stockholmscentral så märks det redan då att vi är turister. Förvirrade bönder och resväskor som flyger ner för alla trappor. Efter det blev det tunnelbana där alla flyger runt och skämmer ut sig ännu mer. ;) Tillslut kom vi fram till vandrarhemmet som förövrigt var förvårnadsvärt mysigt och fräscht=) känns som ett litet mysigt hotell. Inne i lobbyn kommer det även in två gamla kompisar hemifrån. Vad är oddsen på det? När man kommer från en liten håla som jag så förväntar man inte sig att träffa på folk man känner på just det vandrarhemmet just den tiden....

Vårt rum...Syns det att det är tjejer som bor här?;)




Vår utsikt =)

Ja sen blev det studiebesök på vin och spritmuseet och café opera(Y). När det va klart så var vi alla så sjukt hungriga och sugna på kycklingtallrik:P

Hittade som tur va en riktigt god=)

Sen blev det lite shopping =) Jag och Kim va lite efter alla andra så för första gången skulle vi ta tunnelbanan och hitta till hotellet helt själva. Och överraskande nog så gick det på första försöket (Y).

När vi kom tillbaka och hade köpt med oss massa gott att tjocka oss med så satt vi inne på rummet och pratade om allt möjligt och bokstavligen dött av skratt=).

Ja vad Kim gör här vet jag inte riktigt.


Hittade ett roligt rökrum med hål i :S


Ja denna dagen har varit fylld med skratt men så blir det när vi inte
är riktigt normala =)





Vänder på dygnet.

Jag har verkligen vänt på dygnet den senaste tiden. Fast jag har sovit bra denna vecka änsålänge...Konstigt nog så är jag tröttare på morgon när jag sover än när jag inte sovit nått. Jag orkade knappt sitta upp imorse och mina ögon vill jag inte ens prata om, lärarna börjar nog fundera....
Sluta vid 11 idag, åkte till eurostop och handla till tågresan imon:P När jag kom hem somnade jag nästan direkt och vaknade nu för en liten stund sen så nu har jag fått detta dygnets sömn vilket är bra för jag ska vara uppe inatt och packa och greja, jag vågar inte sova inatt för då är jag helt säker på att jag försover mig imon till tåget som går kl 7.
Det tråkiga med att vända på dygnet är ju att det inte är nån annan uppe.

Funderar på om jag ska fixa nån mat till mig, själv hemma ikväll som vanligt;) Julia hara åkt hem och Lisa jobbar till 11 så får väl bli nått snabbt och tråkigt....
Måste hitta på lite saker som jag kan roa mig med i ca 10 timmmar, tur att jag inte packat eller fixat med min musik o de sakerna än. haha lite komiskt att jag behöver göra så mycket förberedelser för att åka lite tåg. Tar ju dock 5 timmar tror jag...


Men med det här och datorn så kan jag nog få dem 5 timmarna
att gå ganska fort..




Nördigt mobbad.

Kom precis på mig själv med att sitta här och skratta Högt för mig själv åt precis allt och inget. Har inte så mycket för mig. Mitt humör är sådär konstigt blandat som mitt brukar bli av nån anledning. Är både glad och seg, rastlös och vill sova....Kom dock nu på att det är nog för att jag vill att snön ska smälta bort helt, solen ska bli varm och mina vänner ska komma hem....Jag vill ha vår nu och jag är riktigt festsugen...Är nog också för att jag jobbar varje helg denna månaden pga att jag har sagt upp mig men inte får sluta direkt och ska börja på nästa ställe samtidigt..Så då hade jag löst problemet med varför jag känner såhär:P
Umtäckte även att folk tycker nog att jag är lite, jaa nått, som inte pratar om nått annat än turkiet och bara åker dit:P De flestas rektioner: Turkiet?!?! :O ;) Nej jag åker inte dit av den anledning som ni tror :P....Min syster ringde precis också, Emelie dom är i Turkiet på 4! och jag byter självklart kanal...:S haha
Jag behöver även att Lisa och Ida ska komma hem från Fjällen nu. De har varit borta i 3 veckor på praktik och har 2 kvar:/ Saknar att vi är precis som vi brukar vara när ingen förstår vad vi håller på med =) Vår konstiga humor och att vi inte behöver säga mer än: Haha kommer du ihåg eller haha du vet...sen ligger vi bokstavligen talat ner och dör av skratt..

Aja funderar på om jag ska ställa mig och laga lite mat nu..Dock inte så kul att laga mat bara till mig..Julia har praktik till 23.00 och Lisa har jag ingen Aning om vart hon är :S
Ne nu får jag rycka upp mig och göra lite vettiga saker.


Ge mig vår nu!!!

Måndag, alkoholfria drinkar och tvättning.

Godmorgon ville jag skriva men nej det är ju inte morgon:S Sitter här och är lite halvseg så det känns nästan som det. Men inatt har jag faktiskt kunnat sova någorlunda bra för första gången på ett par veckor=)

Fick en liten "sovmorgon" idag. Har igentligen den tiden till att plugga matte, men nej skönare att sova men måste verkligen ta tag i det.
Nog om det. Hade en lugn och mysig söndag igår. ( om man bortser från jobbet) Men efter det:P Han sova i ca 10 minuter (men det behövdes inte mer för att jag skulle bli tillfälligt pigg) så åkte vi till Citygross för att storhandla. Vi var lite oroliga ett tag att det skulle bli riktigt dyrt när vi såg våra överfulla korgar, men aa citygross Är billigt. Fyra fulla kassar med mat för att bra tag gick på 600 :P 

När vi hade handlat klart åkte vi för att hyra film för att ha filmkväll=) åkte hem och städade lägenheten och Lisa satte igång med maten=) Så min söndagskväll bestod av supergod mat och bra filmer=)

Förutom min sovmorgon/mattetid så hade jag barteknink idag. Vi fick blanda lite alkoholfria drinkar, gott blev det.

Nu är jag hemma i min ensamhet och väntar på att dom första maskinerna med tvätt ska bli klara så jag kan gå ner och hänga upp det.
Ikväll får nog också bli en god mat och filmkväll=) 

Söndag.

Precis hemkommen från jobbet...Har ont i Hela kroppen!! Det var riktigt mycket att göra idag och det var inte speciellt bra förberret. Inte jag som jobbade igår så surt att jag fick skämmas för det idag....Aja så är det.
Efter jobbet ville jag bara hem så när jag upptäckte att det var 25 minuter kvar tills min buss skulle gå så bestämde jag mig för att gå ist!
40 minuter senare och med 5000 småstenar i skorna var jag hemma=) känner mig riktigt duktig nu...Därför sitter jag här och äter choklad och dricker energidryck(Y) haha...Tänkte unna mig ett långt bad nu men Lisa och Julia sover så får vänta lite så jag inte väcker dom när jag spolar upp vatten. Så hoppas dom vaknar snart för känner mig riktigt ofräsch.
Sen måste vi försöka få tag på en bil för vi behöver verkligen Storhandla. vårt kylskåp är helt tomt.... Så det är vad jag ska göra denna söndag...Sova tidigt behöver jag nog också efter mina 1,5?? timmars sömn inatt...
Måste även byta ut min musik på mobil och mp3 är så trött på musiken jag har nu så jag blir galen. Behöver lite nu att lyssna på, på onsdag då jag ska sitta på ett tåg i 5 timmar då vi åker till Stockholm med skolan=)
Ha en mysig söndag!=)


Tillbaka!

Nu är jag tillbaka igen. Efter att ha gjort ett riktigt kasst försök till att börja blogga, ca 52367 försök att gör en snygg design och ha något att fördriva tiden med så tog jag bort min blogg. Varför? jo just för att efter de där 52367 försöken så var jag lite lagom irriterad och va när att kasta ut min dator. Jaja nog om det.

Men varför sitter jag här nu igen då? Hmm, Jag har absolut Inget bättre för mig. Lisa och Julia som jag bor med sitter här och gör sig iordning för att snart gå ut medans jag ska jobba kl. 7 imon :/ så mitt humör är Inte på topp. Riktigt skönt att jag sagt upp mig så bara denna månaden kvar där.
Men förtillfället är jag inte speciellt positiv. Borde ingetligen sova men jag är inne i en period då jag bokstavligen talat inte sover Alls:S
Därför valde jag att återskapa min blogg så att jag kan fördriva min tid här:P

Jag ska dock inte säga att jag bara är på dåligt humör. Hade jag inte haft jobbet imon hade jag också varit påväg ut för att dansa:P För några timmar sen bokad jag, Julia och Lisa en resa till mitt älskade Turkiet, Alanya =)<3
Varit där en gång tidigare och blev då käär i det stället. Så sjukt underbart.

Tanken var att jag inte skulle dit förens om ca 2 år för att jag ska iväg till USA som Au Pair efter studenten. Men som en tidig studentpresent bestämde jag mig för att åka. Så den 15 Maj sitter vi på planet=) Ska bli så sjukt underbart och kul. Har redan börjat planera vad jag ska packa x)

Ja det var ju mycket vettigt jag hade att skriva här. Men nu har jag nått att roa mig med och kan skriva av mig ist för att sitta i lägenheten och prata med mig själv(Y).

Nu går dom snart ut så då ska jag vara duktig och städa lägenheten tänkte jag, ja som sagt jag kan inte sova. Får göra det efter jobbet imon ist:P              





Jag i Turkiet i Maj förre året.


RSS 2.0