SEMESTER!!!!! =D

J**lar va fort tiden går. Senast jag skrev var April? Nu sitter jag är i Underbara Juni :) Eller jaa om jag får klaga så är vädret så fruktansvärt kasst! & Kallt!! Men ne nu ska jag inte klaga:P
Jobbade min sista dag idag, känns lite konstigt men ska bli skönt att vara ledig:)
Har dock fullt upp de närmsta dagarna...Imon ska jag till farmor & farfar för lunch och umgås lite med dom innan jag drar:)
Efter det beger jag mig till Halmstad till Lisa som förövrigt varit i Ayia Napa en vecka så hon lär ju vara aningen brunare än likbleka mig. Om jag kanske ska hinna med en sväng in på solariet imon med:P
Midsommarfirande i Halmstad sen hem på lördag för grillkväll med familjen :)


Söndag blir det packning sen tillbaka ner till halmstad till min resvän Julia :)
Måndag blir det fixa det sista så som växla pengar mm och träffa Cilla:) På kvällen sätter jag och Julia oss på tåget mot Köpenhamn och flygplatsen där vi ska spendera 15 timmar ( Ne vi är inte helt friska ) tisdag går flyget ner mot SPANIEN :D Gaaaaaaah Äntligen är dagarna här jag längtat efter i månader:P Haha aa jag lever i nuet;)


Så en awesome helg och tre Underbara veckor i spanien med barutbildning har jag framför mig nu :D Vad som händer därefter har jag inte en j**la aning om men det får jag lösa när den dagen kommer :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0